Päävalikko
Etusivu
Kauppa
Fanituotteet
Uutiset
Ohjeet
FAQ
Tiedostojen lataukset
Keskustelupalsta
Kuvagalleria
Yhteystiedot
Etsi
Facebook
Youtube
Päävideo
Tmi Suunnistussimulaattori
Kilpailutoiminta
Virtuaali-iltarastit
Virtuaaliranki
Reittihärveli
Tarkista tietosi
Ratamestariohje
Harjoituksia
Koppelo GP
Mestaruuskilpailu 2018
Mestaruuskilpailu 2017
Mestaruuskilpailu 2015
Mestaruuskilpailu 2014
Mestaruuskilpailu 2013
Mestaruuskilpailu 2012
Mestaruuskilpailu 2011
Mestaruuskilpailu 2008
Reittihärveli 2017-18
Reittihärveli 2016-17
Reittihärveli 2015-16
Reittihärveli 2014-15
Reittihärveli 2013-14
Reittihärveli 2012-13
Reittihärveli 2011-12
Reittihärveli 2010-11
Reittihärveli 2007-10
Yhteistyössä
Reittihärveli
 SuunnistusNet
 
 

 
Huoltopäivitys 2 versiolle 1.2 Tulosta
27.01.2010
'Suunnistaja'Suunnistussimulaattorin versiolle 1.2 on ilmestynyt huoltopäivitys 2 (eli Service Pack 2).

Huoltopäivitys 2 korjaa joitakin huoltopäivityksen 1 aiheuttamia virheitä, kuten esimerkiksi rikki menneen virheraportoinnin Embarassed. Uusina ominaisuuksina on mukana mm. hieman enemmän lumeneita antava otsalamppu...

Uudet ominaisuudet

  • Niitä kokoonpanoja varten, joissa huoltopäivitys 1 ei suostunut toimimaan, on huoltopäivityksen 2 asetuksiin lisätty version 1.2 "yhteensopivuustila". Tätä kannattaa käyttää vain, jos peli ei ilman sitä toimi. Yhteensopivuustila karsii pois grafiikan nopeutustoimenpiteet eli yhteensopivuustilassa peli on (ainakin kehityskoneilla) 10-30% hitaampi.
  • Aiemmin mainitut virharaportoinnin korjaus ja hieman valotehoisempi otsalamppu yösuunnistuksessa.
  • Huoltopäivitykseen 2 on lisätty uusia näyttötiloja (resoluutioita), joita on nyt yhteensä 20 kappaletta. Laajakuvanäyttötioja on 15 kappaletta ja perinteisiä 5 kappaletta.
  • Mukana on myös graafisia parannuksia ja asetuksissa vivut (SLT-F ja SLT-N) niiden päälle- ja pois kytkemiseen. Kun asetus SLT-F on päällä, kauimpana olevat aluskasvit tulevat sulavasti näytölle. Asetuksen ollessa pois päältä, kauimpana olevat aluskasvit ilmestyvät "tyhjästä" ryhminä näytölle. Tällä asetuksella saattaa olla vaikutusta pelinopeuteen hitaammilla koneilla. Asetus SLT-N kontrolloi lähipuiden piirtoa. Kun asetus on päällä, lähipuut vaihtuvat puu kerrallaan karkeamman tarkkuuden keskietäisyyden puista korkeamman tarkkuuden lähietäisyyden puiksi. Kun asetus ei ole päällä, tämä vaihtuminen tapahtuu ryhmittäin eli iso joukko puita vaihtaa tarkkuutta kerralla ja tämä vaihto on helposti silmin havaittavissa. Myös tällä asetuksella voi olla vaikutusta pelinopeuteen, etenkin heikompitehoisissa koneissa. Molemmilla asetuksilla ominaisuuden päälläolo vaatii enemmän konetehoa.
  • Huoltopäivitys 1 pyrki ottamaan käyttöönsä myös tehokkailla koneilla liki 100% prosessoritehosta. Tämä "ominaisuus" on korjattu huoltopäivitykseen 2. 
  • Asennuspakettiin on myös lisätty mukaan maastogeneroinnin tarvitsemat, Microsoftin toimittamat ohjelmakirjastot, joita ei enää uusimpien käyttöjärjestelmäversioiden mukana toimiteta.
  • Mukana on myös jonkin verran muita pienempiä grafiikan- ja ohjelmakoodin parannuksia.

Huoltopäivitys 2 asentuu version 1.2 asennuksen päälle eli simulaattorin version 1.2  tulee olla asennettuna ennen huoltopäivityksen 2 asentamista. Huoltopäitystä 1 ei tarvitse asentaa ennen huoltopäivityksen 2 asentamista, mutta se saa olla asennettuna.

Huoltopäivitys 2 löytyy tiedostojen latauksista. Ladattavan tiedoston koko on maltillinen, vain 7,8 megatavua.
 
Copyright © 2019 Suunnistussimulaattori.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.