Päävalikko
Etusivu
Kauppa
Fanituotteet
Uutiset
Ohjeet
FAQ
Tiedostojen lataukset
Keskustelupalsta
Kuvagalleria
Yhteystiedot
Etsi
Facebook
Youtube
Päävideo
Tmi Suunnistussimulaattori
Kilpailutoiminta
Virtuaali-iltarastit
Virtuaaliranki
Reittihärveli
Tarkista tietosi
Ratamestariohje
Harjoituksia
Koppelo GP
Mestaruuskilpailu 2018
Mestaruuskilpailu 2017
Mestaruuskilpailu 2015
Mestaruuskilpailu 2014
Mestaruuskilpailu 2013
Mestaruuskilpailu 2012
Mestaruuskilpailu 2011
Mestaruuskilpailu 2008
Reittihärveli 2017-18
Reittihärveli 2016-17
Reittihärveli 2015-16
Reittihärveli 2014-15
Reittihärveli 2013-14
Reittihärveli 2012-13
Reittihärveli 2011-12
Reittihärveli 2010-11
Reittihärveli 2007-10
Yhteistyössä
Reittihärveli
 SuunnistusNet
 
 

 
Sivuston mainontapolitiikka Tulosta
27.01.2013
 Suunnistussimulaattorin sivusto on ryhtynyt tammikuun 2013 aikana näyttämään kumppanuusmainoksia. Suunnistussimulaattori noudattaa mainontakäytäntöä, jonka mukaan sivustoilla näytetään vain sellaisten tahojen mainoksia, joiden kanssa Suunnistussimulaattori-yrityksellä on kumppanuussopimuksen lisäksi voimassa oleva asiakkuus tai jonka tuotteita ja/tai palveluita Suunnistussimulaattori-yritys on toiminta-aikanaan onnistuneesti käyttänyt. Suunnistussimulaattorilla on asiakkuus myös Googlen kanssa, mutta sen AdSense-ohjelman tuottamaan mainossisältöön Suunnistussimulaattori ei kykene vaikuttamaan kuin sivuston sisällön kautta.

Kaikki muut sivuston affiliate-kumppanuussopimukset on tehty suoraan mainostavan yrityksen kanssa.  

Webhostingia

Suunnistussimulaattorilla on kaikkien sivuston mainoksissa näkyvien (pl. mahdollinen AdSense sisältö) web hosting-palveluiden tarjoajien - WebHostingPad, GoDaddy.com sekä kotimainen Neobitti - kanssa voimassa olevat domain- ja/tai web hosting palvelusopimukset.

T-paidat, mukit, tarrat, käyntikortit, kalenterit jne. omalla logolla tai kuvalla

Suunnistussimulaattori on hankkinut omat käyntikortit, osoitetarrat ja Suunnistussimulaattorin rastilogolla varustetut liikelahjat sekä Suunnistussimulaattorin fanituotteita toimittavan verkkokauppan tuotteet Vistaprint.fi yritykseltä.

Elektronisia vempaimia

Suomenkielisellä sivustolla näkyy pääasiassa elektronisia tarvikkeita postimyyvän DealExtreme:n eli DX:n mainos. Hyvin suurella osalla yrityksen tuotteista on ilmainen maailmanlaajuinen toimitus! Kyseiseltä yritykseltä on hankittu esimerkiksi varhaisten pääkameravideoiden tekoon muistikortteja ja pikkukameroita, kaksi gps-paikanninta paikannuskokeiluihin, tietokoneisiin johtoja ja liittimiä, muistikortteja puhelimiin ja kameroihin, led lamppuja, usb-muisteja, tablettitietokoneen seisontajalka, ... Kyseinen sivusto on ensimmäinen paikka, josta Suunnistussimulaattorin tuotekehitys nykyään lähtee katsomaan, kun tulee tarve pienille elektronisille laitteille tai tietoteknisille tarvikkeille. Kansainväliselle sivustolle on solmintavaiheessa sopimus toisen vastaavanlaisten tarvikkeiden luotettavan toimittajan kanssa.

Suunnistussimulaattori mainostajalle

Suunnistussimulaattorin sivustolla on palveluntarjoajan tilastoinnin mukaan käynyt tammikuussa alle neljässä viikossa liki 6000 uniikkia kävijää. Kaikkiaan vierailuja sivustolle on tehty kolminkertainen määrä ja sivuja näytetty kymmenkertainen määrä. Virtuaali-iltarasteilla puolestaan tehtiin viime kaudella liki 4500 suoritusta. Tällä kaudella määrän odotetaan kasvavan 6000 suorituksen paikkeille.

Jos sinä, yrityksesi, seurasi, oppilaitoksesi tms. haluatte näkyvyyttä Suunnistussimulaattorin kautta, niin älä epäröi ottaa yhteyttä! Suunnistukseen liittyvissä asioissa löydämme varmasti hyvinkin kohtuullisen tai jopa vastikeettoman tavan saada haluamaasi näkyvyyttä joko sivustolla tai Virtuaali-iltarastien yhteydessä. Puhtaasti kaupallisissa ja ei suunnistukseen liittyvissä asioissakin pääsemme varmasti sopimukseen, jos tarjoamasi tuote tai palvelu on hyvä. 

 
Copyright © 2019 Suunnistussimulaattori.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.