Päävalikko
Etusivu
Kauppa
Fanituotteet
Uutiset
Ohjeet
FAQ
Tiedostojen lataukset
Keskustelupalsta
Kuvagalleria
Yhteystiedot
Etsi
Facebook
Youtube
Päävideo
Tmi Suunnistussimulaattori
Kilpailutoiminta
Virtuaali-iltarastit
Virtuaaliranki
Reittihärveli
Tarkista tietosi
Ratamestariohje
Harjoituksia
Koppelo GP
Mestaruuskilpailu 2018
Mestaruuskilpailu 2017
Mestaruuskilpailu 2015
Mestaruuskilpailu 2014
Mestaruuskilpailu 2013
Mestaruuskilpailu 2012
Mestaruuskilpailu 2011
Mestaruuskilpailu 2008
Reittihärveli 2017-18
Reittihärveli 2016-17
Reittihärveli 2015-16
Reittihärveli 2014-15
Reittihärveli 2013-14
Reittihärveli 2012-13
Reittihärveli 2011-12
Reittihärveli 2010-11
Reittihärveli 2007-10
Yhteistyössä
Reittihärveli
 SuunnistusNet
 
 

 
Suunnistussimulaattori 2.2 Tulosta
07.11.2014
'Suunnistaja'Suunnistussimulaattorista julkaistaan tänäkin vuonna uusi versio. Uuden version numero tulee olemaan 2.2 ja julkaisu tapahtuu marraskuun lopussa - joulukuun alussa. Virtuaali-iltarastikausi 2014-15 pyörähtää käyntiin pian uuden version julkaisun jälkeen (ratamestareita kaivataan).

Aiemmin sponsoriversion hankkineet voivat ladata pelin oman henkilökohtaisen latauslinkkinsä kautta, muut Suunnistussimulaattorin sivuston tiedostojen latauksesta. Jos henkilökohtainen latauslinkki on kadonnut, sitä voi kysellä Suunnistussimulaattorin sivuston online-palvelulla.

Jotain uutta?

Suunnistussimulaattorin version 2.2 suurimmat uudistukset ovat ulkoasussa. Maastojen oletusulkoasua on muutettu viime kauden mestaruuskilpailun maaston suuntaan. Maaston tekijä voi nyt valita metsätyypin neljästä eri vaihtoehdosta. Oletuksen lisäksi on valittavissa Classic-tyyppi (vanha ulkoasu muutamalla parannuksella), lehtimetsä sekä pohjoisen oloinen matala mäntyvaltainen metsä. Hiihtosuunnistusmaastoissa voi valita mäntymetsän, lehtimetsän ja pohjoisen matalan mäntymetsän välillä. Ratamestarit voivat kustomoida nyt myös taivaan ulkoasun ja yksi uusi rastipukkimalli on saatavilla. Ennen kauden alkua julkaistaan ratamestareille tarkoitettu resurssipaketti, jonka sisältönä on ainakin 3D-malleja ja joitain puita. 

 
Versiossa 2.2 voi suunnistaa myös lehtipuuvoittoisessa metsässä. 
 

Pelin ulkoasua on mainittujen uudistuksen lisäksi viilattu jonkin verran kauttaaltaan. Ulkoasun parantamisen lisäksi uuteen versioon on tehty runsaasti bugikorjauksia. Tällä hetkellä työn alla on vielä Reittihärvelin vaihtaminen uuteen, Java-vapaaseen versioon. Tämä työ ei välttämättä valmistu ennen uuden version julkaisua tai ennen virtuaali-iltarastikauden 2014-15 alkua. 

Sponsoreille ja Vipeille

Sponsoriversion hankkineille uusi simulaattori tarjoaa samat sponsoriherkut kuin edellinen versio eli esimerkiksi Pause-näppäimen, gamepad-ohjauksen, nopeamman ojien ylityksen sekä pääsyn Training Zonelle ja Retro Zonelle. Päivitys 24.12.2014: version 2.2 sponsoriherkku, rogaining, on julkaistu.

VIP-passin omistajia  on muistettu sen verran, että menneiden kausien ratojen (278 kpl) pelaamisen ja muiden VIP-ominaisuuksien lisäksi rankitapahtumakysely on integroitu pelin käyttöliittymään. Voit kysellä pelaajahahmosi kaikki osallistumiset, sijoitukset ja rankipisteet menneiltä kausilta 2010-14 ja uuden kauden alkamisen jälkeen myös kuluvalta kaudelta.

Sponsoriversion ja VIP-passin voi hankkia Virtuaalisuunnistajan Kaupasta, josta löytyy myös lisätietoja VIP-passin ja sponsoriversion kaikista ominaisuuksista. 

 

 
Copyright © 2019 Suunnistussimulaattori.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.