Päävalikko
Etusivu
Kauppa
Fanituotteet
Uutiset
Ohjeet
FAQ
Tiedostojen lataukset
Keskustelupalsta
Kuvagalleria
Yhteystiedot
Etsi
Facebook
Youtube
Päävideo
Tmi Suunnistussimulaattori
Kilpailutoiminta
Virtuaali-iltarastit
Virtuaaliranki
Reittihärveli
Tarkista tietosi
Ratamestariohje
Harjoituksia
Koppelo GP
Mestaruuskilpailu 2018
Mestaruuskilpailu 2017
Mestaruuskilpailu 2015
Mestaruuskilpailu 2014
Mestaruuskilpailu 2013
Mestaruuskilpailu 2012
Mestaruuskilpailu 2011
Mestaruuskilpailu 2008
Reittihärveli 2017-18
Reittihärveli 2016-17
Reittihärveli 2015-16
Reittihärveli 2014-15
Reittihärveli 2013-14
Reittihärveli 2012-13
Reittihärveli 2011-12
Reittihärveli 2010-11
Reittihärveli 2007-10
Yhteistyössä
Reittihärveli
 SuunnistusNet
 
 

 
Suunnistussimulaattori 1.0 julkaistu Tulosta
30.04.2007
'Suunnistaja'Suunnistussimulaattorin esittelyversioita ladattiin palvelimelta yhteensä lähes 2800 kertaa. Versioiden myötä tullutta palautetta on käytetty hyväksi version 1.0 kehityksessä. Kiitos kaikille virheiden ilmoittajille ja palautteen antajille! 

Peli on saatavilla tiedostojen latauksesta. Versio 1.0 vaatii toimiakseen aktivointiavaimen, jonka saa maksuttomasta aktivointipalvelusta. Ole hyvä ja lue pelin ohjeet jo ennen asentamista.

Ykkösversioon on saatu mahdutettua mukaan kaikki pelin esittelyssä mainitut ominaisuudet. Versio 1.0 ei ole missään nimessä pelin 'lopullinen versio' eikä peli ole vielä 'valmis'. Pelin kehittämistä jatketaan version 1.0 ilmestymisen jälkeenkin. Ominaisuuksiltaan 'täydellisen' suunnistussimulaattorin kokoon saaminen kestää käytettävissä olevilla kehitysresursseilla vuoden 2008 puolelle asti. 

Tulevat versiot

Tulevien versioiden ilmestymisaikataulut on vielä täysin avoinna. Pelin tekijä aikoo viettää tulevana kesänä enemmän aikaa oikeassa metsässä kuin tietokoneen ääressä, joten seuraavat, uusia ominaisuuksia sisältävät, versiot ilmestyvät aikaisintaan loppusyksystä. Virhekorjauksia ja pikkuparannuksia on kuitenkin tarkoitus tehdä aina tarvittaessa. Ennen seuraavaa uutta versiota ilmestyy mahdollisesti myös jonkinlainen kartta- ja ratapaketti.

Alla kuvataan tulevien pääversioiden tärkeimmät uudet ominaisuudet. Lisäksi kuhunkin versioon mahdutetaan virhekorjauksia, vähemmän merkittäviä uusia ominaisuuksia sekä vanhojen ominaisuuksien parannuksia. 

Huom! Pelin kehityksen kannalta käyttäjiltä saatu palaute sekä ilmoitukset pelissä olevista virheistä ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Versio 1.1

Versioon 1.1 tulee mukaan karttageneraattori, jolla pystyy tuottamaan huomattavasti nykyistä kartantekomenetelmää vähemmällä työllä uusia, haastavia maastoja ja niistä laadukkaita karttoja. Karttageneraattorin pohjaksi on suunniteltu Jarkko Ryypön Random map generator -ohjelmaa.

Versio 1.2

Versioon 1.2 toteutetaan 'netti-iltarastit'.  Idea on, että Suunnistussimulaattorilla tehty rata voidaan julkaista Internetissä.Simulaattori hakee radan julkaisuosoitteesta, pelaaja suunnistaa radan läpi omalla koneellaan ja simulaattori lähettää tuloksen takaisin nettisivustolle. Sivustolle viedyistä tuloksista saadaan tulokset sijoituksineen ja loppuaikoineen sekä rastivälikohtaiset tulokset. Lisäksi suunnistettu reitti viedään automaattisesti Reittihärveliin. Simulaattorin kansainvälinen (englanninkielinen) versio julkaistaan mahdollisesti ja aikaisintaan tämän version jälkeen.

Versio 1.3

Jos tekijällä riittää vielä version 1.2 jälkeen aikaa ja virtaa kehittää peliä eteenpäin, on seuraavana uutena ominaisuutena vuorossa 2-6 pelaajan OnLine-verkkopeli.

 
Copyright © 2019 Suunnistussimulaattori.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.