Päävalikko
Etusivu
Kauppa
Fanituotteet
Uutiset
Ohjeet
FAQ
Tiedostojen lataukset
Keskustelupalsta
Kuvagalleria
Yhteystiedot
Etsi
Facebook
Youtube
Päävideo
Tmi Suunnistussimulaattori
Kilpailutoiminta
Virtuaali-iltarastit
Virtuaaliranki
Reittihärveli
Tarkista tietosi
Ratamestariohje
Harjoituksia
Koppelo GP
Mestaruuskilpailu 2018
Mestaruuskilpailu 2017
Mestaruuskilpailu 2015
Mestaruuskilpailu 2014
Mestaruuskilpailu 2013
Mestaruuskilpailu 2012
Mestaruuskilpailu 2011
Mestaruuskilpailu 2008
Reittihärveli 2017-18
Reittihärveli 2016-17
Reittihärveli 2015-16
Reittihärveli 2014-15
Reittihärveli 2013-14
Reittihärveli 2012-13
Reittihärveli 2011-12
Reittihärveli 2010-11
Reittihärveli 2007-10
Yhteistyössä
Reittihärveli
 SuunnistusNet
 
 

 
Suunnistussimulaattori 2.3 Tulosta
27.11.2015
'Suunnistaja'Suunnistussimulaattorin versio 2.3 on julkaistu perjantaina 27.11.2015. Virtuaali-iltarastikausi 2015-16 pyörähtää käyntiin maanantaina 30.11.2015 klo 18 Virtuaalisilla Anteronpäivärasteilla. Tapahtumassa esitellään pelin uusia ominaisuuksia. Tämän talven virtuaali-iltarasteja voi pelata vain simulaattorin juuri julkaistulla uudella versiolla.

Aiemmin sponsoriversion hankkineet voivat ladata pelin oman henkilökohtaisen latauslinkkinsä kautta, muut Suunnistussimulaattorin sivuston tiedostojen latauksesta. Jos henkilökohtainen latauslinkki on kadonnut, sitä voi kysellä Suunnistussimulaattorin sivuston online-palvelulla.

 

Uutuutta

Suunnistussimulaattorin versio 2.3 tuo mukanaan mm. muita suunnistajia metsään häiritsemään omaa suoritusta. Pelin versio 2.3 tarjoaa ratamestareille runsaasti uusia mahdollisuuksia muokata maastoa ja rataa mieleisekseen. Näkyvimmät uudistukset ovat jo mainittu muiden suunnistajien läsnäolo metsässä, omien taivastekstuurien käyttömahdollisuus sekä ratamestarin muokattavissa olevat sää- ja valaistusolosuhteet. Muutakin uutta muokattavuutta löytyy. Ratamestareille pyritään julkaisemaan opas uusista ominaisuuksista mahdollisimman pian.

Suunnistussimulaattori 2.3 esittelyvideo
 
Versiossa 2.3 voi metsässä törmätä myös muihin suunnistajiin.
Klikkaa kuvaa, niin voit katsoa esittelyvideon Youtubesta. 
 

Sponsorit ja Vipit

Sponsoriversioiden mukana tulee neljä eri maastoissa olevaa rataa, joilla esitellään version 2.3 uusia ominaisuuksia. Astrakanin (Hyvinkää) maastossa voi kokeilla, miltä tuntuu lähteä aamuöiselle viestiosuudelle, hieman kärjestä jäljessä, takaa-ajajien hengittäessä liki niskaan. Osuudella on hajontaa. Koluvuorella (Mestaruus14-maasto Kangasalla) tarjoillaan niin ikään viestinomaista tunnelmaa, tällä kertaa keskellä kirkasta kesäpäivää. Asetelma on suurin piirtein sama kuin Astrakanissakin. Lauhtunvuoren (Eurajoella) maastoon on laadittu sponsoriversiolla pelaavia varten 60 minuutin rogaining-rata ja Nysvedin (Sipoonkorpi) maastoon on viritelty pikamatka tummuvaan kesäiltaan. Samaiset tapahtumat, rogainingia lukuun ottamatta, on tarjolla myös Training Zonella. Maastoihin voi myös itsekin viritellä omia ratoja.

Sponsoriversion hankkineille uusi simulaattori tarjoaa samat sponsoriherkut kuin edellinen versio eli esimerkiksi Pause-näppäimen, gamepad-ohjauksen, nopeamman ojien ylityksen sekä pääsyn Training Zonen ja Retro Zonen tapahtumiin, joita ei ole julkaistu Virtuaali-iltarasteilla. Vipeille on tarjolla aiempien kausien 344 tapahtumaa pelattavaksi sekä varustepaketti oman virtuaalisuunnistajan huippuiskuun virittämiseksi.

Sekä sponsorit että vipit saavat käyttöönsä oman henkilökohtaisen ja aina voimassa olevan latauslinkin, jonka kautta saa simulaattorin välipäivitykset heti niiden ilmestyttyä. Vapaasti julkaistava versio, jossa nämä päivitykset ovat mukana, julkaistaan vain kerran vuodessa ennen uuden kauden alkua.

Sponsoriversion ja VIP-passin voi hankkia Virtuaalisuunnistajan Kaupasta, josta löytyy myös lisätietoja VIP-passin ja sponsoriversion kaikista ominaisuuksista. 

 

 
Copyright © 2019 Suunnistussimulaattori.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.